Formacions


CURSOS DE MATERIALS DE MATEMÀTIQUES PER ADULTS:
Com especialista en l'acompanyament de les matemàtiques a través del material sensorial ofereixo a les famílies i professionals de l'educació la possibilitat de realitzar tallers que els facilitin eines per acompanyar els infants des d'aquesta mirada.I pel curs vinent ja obert...

Formació 2017-2018 Curs d'aprofundiment de matemàtiques dedicat a mestres i professionals de l'educació. Organitzat per SENDA Centro  de acompañamiento a la infancia y a la familia.
Modul I. Infantil i Cicle inicial
Modul II. Cicle mitjà i Cicle superior
Reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya 

 
Curs 2017-2018 CRAEV  Curs d'aprofundiment de matemàtiques dedicat a mares i pares i altres educadors que volen participar activament amb l'acompanyament matemàtic dels seus infants.


De tant en tant finalitzada una formació algú m'expressa la seva gratitud i les seves paraules m'omplen d'alegria tot fent-me tirar endavant amb molta més força... 

Lara, aprofito aquest darrer enviament que ens has fet per donar-te'n les gràcies!
Però no tan sols per aquest material sinó per la lliçó que ens has donat durant tot el curset de l'entusiasme que cal tenir quan ens posem al davant d'una aula plena de nens!
Jo, que ja començo a tenir una edat..., agraeixo extremadament veure com gent jove com tu ens encoratja a seguir fent l'esforç de millorar en el nostre treball.
Et ben prometo que ens has posat un cuquet al cos que fa que altres companyes ( la pedagoga de primària incluïda) ens diguin" caram, si que us ha frapat aquesta formació!"
I és cert, per fer-me llevar en dilluns de festa major a mi... Jajaja!!!!Cara guiñando un ojo
Be, tinc molt rotllo...
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER DESTILAR AQUEST OPTIMISME I GANES DE FER BE LES COSES I DE TRASPASSAR-NOS AQUEST OPTIMISME!
Bon estiu!!!!

Montse
Profundament agraïda Lara Giménez Barragan